MORE

Inca o aplicatie de la Facebook, numita Groups

Pregatiti-va pentru inca o aplicatie de la Facebook numita Groups. Gigantul tocmai a anuntat noua sa aplicație, a cincea de anul acesta, de la divizia Creative Labs – celelalte fiind Paper, Slingshot, Mentions și Rooms – și de data aceasta, aplicatia se concentreaza pe Grupurile Facebook, despre care compania spune ar avea in jur de 700 de milioane de utilizatori în fiecare lună.

După cum se poate imagina, aplicația independentă Facebook Groups (disponibila astăzi atât pentru Android și iOS) ofera un mod mai direct de a interacționa cu comunitățile on-line în cadrul Facebook. Designul aplicatiei pare a fi mult mai intuitiv si cu un look mai curat în ansamblu.

La fel ca pe aplicația principala Facebook, veti putea să țineti pasul cu ceea ce este nou si cu notificările pe care le puteti ajusta astfel încât să le vedeți numai pe cele dorite. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că o aplicație independentă Facebook Groups ar putea însemna o aplicatie cu totul diferita de genul Messenger, nu va agitati. Zuckerberg și echipa sa tin aceasta aplicatie in cadrul celei principale Facebook, unde o puteți accesa ca o parte din News Feed la fel ca înainte, și au promis sa imbunatateasca experiența de-a lungul timpului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button