PCTECH

Inca mai ai RGB in PC batrane? Laserele sunt noua fita!

Toata lumea a inebunit odata cu popularizarea prostioarelor RGB si a boom-ului imens ce a urmat. Sunt sigur ca multi aveti asa ceva in PC iar eu ma declar vinovat ca am picat in aceasta capcana. Da’ arata bine, n-am ce zice 😀 Noua moda insa sunt laserele. Da, ai citit bine: cineva tocmai a experimentat cu niste lasere in carcasa si rezultatul este interesant, cel putin. Oare vedem nasterea unui nou fenomen?

Tot ce mai lipsea din PC-ul asta de gaming este o masina de fum si ar fi aratat fix ca o discoteca din anii ’90. Vorbim de un ansamblu simplu format din cateva oglinzi si un laser cumparat de pe Amazon. Build-ul a fost construit de utilizatorul CosmicAscension25 de pe reddit, iar rezultatul pe care l-a obtinut intr-o carcasa NZXT este foarte interesant si cu siguranta este o experienta noua.

Combinatia este cu atat mai fericita deoarece in acelasi PC gasim si un cooler All-in-one de la NZXT cu efectul de oglinda infinita si o placa video NVIDIA RTX 2070 Super Founder’s Edition care are carcasa cromata. Revenind, intreaga afacere costa in jur de 50 de dolari pe Amazon, dar inainte de a sari cu cardul inainte, trebuie sa tineti cont de urmatoarele:

Laserele sunt un pericol real asupra ochilor, mai ales daca se plimba de colo-colo. Asigurati-va ca folositi ochelari de protectie tot timpul in care va jucati cu acestea si nu va uitati NICIODATA in sursa de lumina!

Pentru primul proiect de acest fel, trebuie sa recunosc ca a iesit foarte bine. Asta arata inca o data care este cu adevarat placerea de a-ti crea un PC pe piese si cat de multe lucruri se pot face pe partea de personalizare a unui build. Voi aveti in PC-urile voastre ceva unic? Poate o figurina, niste lumini mai interesante?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button