GamingPC&Consoles

Încă 12 jocuri primesc suport pentru NVIDIA DLSS

În cadrul Computex 2022, NVIDIA ne-a prezentat câteva noutăți interesante, dar se pare că accentul a fost pus pe gaming. Și cum discuțiile au fost în mare parte despre jocuri, producătorul ne-a prezentat câteva statistici. Am aflat că DLSS a fost inclus în peste 180 de jocuri, iar în cadrul evenimentului care a avut loc în Taipei, compania a dezvăluit și o listă de 12 jocuri în care această tehnologie își va face simțită prezența.

Capul de afiș al evenimentului a fost HITMAN 3. Jocul dezvoltat de către cei de la IO Interactive a primit suport pentru Ray-Tracing, iar pentru a slăbi impactul asupra performanței, NVIDIA a oferit și suport DLSS. Într-un video demonstrativ vedem cum framerate-ul este dublat odată ce tehnologia de super sampling este activată în tandem cu Ray Tracing-ul.

DLSS a fost adoptat de încă câteva jocuri

La fel cum bolizii din F1 2022 accelerează la viteze amețitoare și DLSS de la NVIDIA va spori performanța noului joc de la EA odată ce acesta va fi lansat pe 1 iulie 2022. Însă lista completă de titluri care vor primi suport pentru această tehnologie sau care vor fi lansate cu aceasta în dotarea de bază arată cam așa:

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button