GAMING

In Upsilon Circuit moartea este permanenta

Cu totii am fost obisnuiti ca in jocurile noastre video nu exista termenul de moarte permanenta, ci doar cel de respawn sau new game, ceea ce asigura o continuitate in satisfactia jucatorilor si perpetueaza intr-un fel ideea de invincibilitate, care pentru multi nu suna destul de rau, dar daca stai sa te gandesti un pic iti dai seama ca acest stil promoveaza lipsa auto-conservarii.

La aceasta concluzie a ajuns si dezvoltatorul Robot Loves Kitty asa ca a decis sa creeze jocul Upsilon Circuit unde nu vei mai primi o a doua sansa daca mori.

Dap, ati citit bine. Daca ai murit, s-a terminat jocul pentru tine. Sistemul de joc este foarte simplu. 2 echipe de cate 4 jucatori sunt aruncate intr-o arena si trebuie sa treaca de diversele obstacole, capcane si monstri care se afla la tot pasul.

In acest fel fiecare jucator va ajunge sa isi pretuiasca mult mai mult propria viata, ceea ce nu este un lucru. Din pacate, un astfel de meci nu se desfasoara in paralel cu altele, ci se joaca pe rand, dar pot exista spectatori care sa urmareasca meciul si sa ajute jucatorii cu diverse buff-uri sau sa le puna bete in roate cu capcane.

In cazul in care cineva moare, un nou jucator este ales din publicul care urmareste cu sufletul la gura jocul.

[upsiloncircuit.com]

Related Articles

Back to top button