PC&Consoles

In UK un retailer local taxeaza utilizarea Playstation VR in magazine

Anglia, mai ales dupa Brexit a inceput sa dea semne de dementa cronica. Bine, asta nu insemana ca intrega tara este dusa cu pluta, ci doar unele companii, care vazand lira cum scade, s-au gandit sa inceapa sa taxeze fel si fel de servicii in plus.

Unul dintre acesti comercianti este Game. Un retailer local, similar cu GameStop sau GameShop-ul nostru local, doar ca in cazul de fata discutam despre o retea de magazine distribuite pe intreg tinutul Regatului Unit, s-a gandit ca este o idee buna sa ceara clientilor o suma „modica” de bani pentru a incerca Playstation VR. Doar 15 lire pentru a incerca casca virtuala!

Bine, nu este prima data cand Game are iesiri de acest gen, existand zvonuri cum ca aceeasi companie ar fi taxat clientela pentru a putea rezerva un Wii, atunci cand Wii-ul era inca in primele saptamani de lansare, asa ca faptul ca s-au gandit sa ceara 15 lire pentru a incerca casca pare plauzibil.

Daca au cativa clienti pe zi, isi atenueaza costurile, cine stie, poare ridica si numarul de unitati vandute de Playstation VR cu ocazia asta. Bine, Sony s-a laudat ca in Europa s-au vandut sute de mii, drept urmare poate ca ceea ce face Game este o manarie ordinara?

Voi.. ati plati 15 lire sa incercati aceasta casca?

 

Tags
Show More

Andrei Ene

Redactor Gaming

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close