PC&Consoles

In UK un retailer local taxeaza utilizarea Playstation VR in magazine

Anglia, mai ales dupa Brexit a inceput sa dea semne de dementa cronica. Bine, asta nu insemana ca intrega tara este dusa cu pluta, ci doar unele companii, care vazand lira cum scade, s-au gandit sa inceapa sa taxeze fel si fel de servicii in plus.

Unul dintre acesti comercianti este Game. Un retailer local, similar cu GameStop sau GameShop-ul nostru local, doar ca in cazul de fata discutam despre o retea de magazine distribuite pe intreg tinutul Regatului Unit, s-a gandit ca este o idee buna sa ceara clientilor o suma „modica” de bani pentru a incerca Playstation VR. Doar 15 lire pentru a incerca casca virtuala!

Bine, nu este prima data cand Game are iesiri de acest gen, existand zvonuri cum ca aceeasi companie ar fi taxat clientela pentru a putea rezerva un Wii, atunci cand Wii-ul era inca in primele saptamani de lansare, asa ca faptul ca s-au gandit sa ceara 15 lire pentru a incerca casca pare plauzibil.

Daca au cativa clienti pe zi, isi atenueaza costurile, cine stie, poare ridica si numarul de unitati vandute de Playstation VR cu ocazia asta. Bine, Sony s-a laudat ca in Europa s-au vandut sute de mii, drept urmare poate ca ceea ce face Game este o manarie ordinara?

Voi.. ati plati 15 lire sa incercati aceasta casca?

 

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close