MORE

În sfârșit poți asculta Youtube cu ecranul telefonului stins… folosind aplicația pentru copii

După ani de zile în care oamenii tot au bătut la cap Youtube să găsească un mod prin care să poți asculta ceva pe Youtube în timp ce ecranul este stins, cum ar fi un podcast sau un playlist cu melodii, acum și aplicația pentru Youtube Kids poate să facă asta.

Cea mai nouă varianta a aplicației Youtube Kids, pentru mobile, permite separarea componentei audio în așa fel încât să poată fi ascultată atunci când este folosită o altă aplicație sau chiar când ecranul telefonului este stins. Astfel se pot atașa de urechile unui copil o pereche de căști care pot să redea ore întregi de playlist-uri cu muzica din Frozen, fără ca bateria să se consume, în timp ce părinții sunt probabil plecați să joace Pokemon Go.

Există însă un mic impediment aici, care s-ar putea să nu permită tocmai tuturor utilizatorilor să se bucure de această funcție.  Este limitată la Youtube Red, serviciul cu taxă lunară care costă 10 dolari pentru care mai primiți acces la conținut exclusiv și la navigare fără reclame.

Aplicația normală a serviciului are aceeași funcție, tot contra cost, de ceva vreme, fiind unul din motivele principale pentru care lumea chiar se abonează.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button