Gaming

În sfârșit League of Legends adaugă voice chat

De ani de zile, ne-am tot acceptat reciproc insultele ostile și critica hiper-constructivă în League of Legends, prin chat-ul de echipă, folosind diverse programe de voice chat, cum ar fi Skype sau Discord.

Ei bine, totul se va schimba cu Patch-ul 8.7 din această săptămână, deoarece jocul de tip MOBA integrează în cele din urmă chat-ul vocal în clientul său de joc. Acum, lumea va putea să-ți spargă timpanele și să-ți zbiere în urechi cât îi țin plămânii despre cât de prost poți juca, asta în cel mai fericit caz.

Bine, aceasta este o variantă valabilă doar dacă privim lucrurile dintr-o perspectivă strict negativă. Voice chat-ul este, evident, elementul cheie al unei echipe bine coordonate, și deși există o mulțime de opțiuni terțe pentru fanii League of Legends, este bine să știți că jocul va oferi propriul sistem pentru cei care au nevoie de el.

Riot Games a rezistat tentației de a implementa voice chat timp de aproape 10 ani până acum, spunând că sunt îngrijorați de faptul că un astfel de sistem ar putea „conduce la comportamente toxice„. Nu-i de parcă jocul a fost tocmai un paradis și fără voice chat. Studioul și-a schimbat în mod public opinia începând de anul trecut, și au început să lucreze la un astfel de sistem, sperând că acesta ar urma să promoveze munca în echipă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button