GamingPC&ConsolesTech&IT

În sfârșit, Doom 2 are un mod Battle Royale

Probabil ați jucat Doom pe parcursul ultimilor douzăecișiceva de ani și v-ați spus „Măi, BFG-ul și toate astea îs amuzante, dar știți ce i-ar trebuie? O hartă imensă în care sunt trântit fără arme și trebuie să vânez alți jucători care fac același lucru.”

Eh, sper că la asta vă gândeați, pentru că asta primiți. Un modder care își spune „Bambamalicious” a creat un mod pentru Doom 2 care transformă FPS-ul clasic într-un Battle Royale. Toți cei curioși să încerce această modificare vor avea nevoie de un exemplar al jocului… sau măcar doom2.wad, plus Zandronum 3.0. Aceasta este o reimplementare gratuită a motorului lui Doom, care printre altele permite multiplayer prin internet fără stres.

După ce instalați Zandronum va trebui doar să găsiți serverul Doom Royale de testare, la adresa: game.retrodex.co.uk. Apoi vă veți putea delecta și voi cu acest Doom Royale Witch Cheese, acesta fiind numele complet al modificării.

Se comportă destul de mult ca un Battle Royale normal, fiecare personaj fiind echipat cu un rucsac, fiindcă așa este mai realistic(?) decât să care asupra sa un arsenal cât să nimicească întregul iad. Serverul chiar conțin și câțiva boți, în cazul în care nu dați de jucători umani împotriva cărora să vă înfruntați.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button