Știri ITTECHTelefoane

În septembrie Qualcomm va anunța noile chipset-uri pentru accesoriile inteligente

Ieri Qualcomm a publicat o invitație pentru un eveniment care se va întâmpla pe 10 septembrie la San Francisco. La acesta va fi vorba despre ceasuri, după cum puteți vedea din invitație, ceea ce înseamnă că trebuie să vă pregătiți pentru un nou chipset care s-ar putea să fie dezvăluit.

Și nici că putea fi un moment mai bun pentru asta, deoarece Snapdragon Wear 2100 SoC, chipset-ul care activează în prezent toate noile dispozitive Wear OS, a devinit destul de vechi. Sperăm că noul siliciu va permite o viață mai bună a bateriei pentru smartwatch-urile care rulează platforma Google, deoarece acesta a fost întotdeauna călcâiul lui Ahile pentru aceste dispozitive. O performanță și o viteză îmbunătățite nu ar fi atât de rău, dar presupunem că nu vor fi salturi uriașe în niciuna dintre aceste zone.

Totuși, noul chip ar putea aduce o gură de aer proaspăt pentru Google într-un domeniu în care, până acum, nici nu a eșuat dar nici nu putem spune că a dat lovitura. Începând cu luna mai, Qualcomm și Google au confirmat că lucrează la un nou design de chipset pentru gadget-urile wearables, cu mai multe variante pentru diferite moduri de utilizare și pentru îmbunătățirea semnificativă a duratei de viață a bateriei.

Dacă se adeveresc zvonurile despre lansarea de către Google a propriului ceas Pixel în această toamnă, alături de noile telefoane, este evident că acest nou SoC de către Qualcomm va fi cel care le va alimenta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button