MORE

In Satu Mare RDS RCS si-a pierdut sub lama plugului conexiunea la internet

Abonatii satmarenii RDS RCS au avut parte de o surpriza neplacuta in cursul zilei de ieri, acestia ramanand fara conexiune la internet pentru cateva ore dupa ce un agricultor din zona a taiat cablul de fibra optica din greseala.

Incepand ieri, cu ora 17.00, o serie de sesizari au inceput sa apara la sediul Satu Mare RDS RCS, acestia acuzand absenta conexiunii la internet. Culpabilul este un agricultor din zona Carei, acesta in timpul lucrului la ogor sectionand cu ajutorul unui utilaj agrar o magistrala de fibra optica.

Rezultatul pataniei nu s-a lasat asteptat, judetele Satu Mare, Maramures si Suceava ramamand pentru cateva ore fara internet. Conform speculatiilor initiale, se pare ca fibra optica nu a fost ingropata prea adanc, dovada si faptul ca agricultorul nostru sectionator de fibre a fost atat de dibace in taierea ei.

Multe persoane au fost pe buna dreptate furioase datorita incidentului, liniile RDS RCS fiind in permanenta ocupate in perioada respectiva, Pana la urma s-a rezolvat problema, dar asta nu scuteste RDS RCS de niste explicatii la adresa adancimii la care a fost ingropata fibra, daca un agricultor a reusit sa o taie cu o lama de plug sau o cazma.

Cel mai probabil este vorba de neglijenta din partea lucratorilor care au instalat fibra in prima instanta, dar asta nu scuteste RDS RCS de un posibil viitor scandal. Asta si pentru ca abia in jurul orelor 18.30 a fost restabilita conexiunea la internet in toate cele trei judete.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Am gresit cumva URL-ul site-ului si am intrat pe cancan.whatever?! :))

  2. Panicosi romanii ăștia. Ar fi în stare să ceară daune și la Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button