Tech&IT

În perioada 26-28 august are loc la București East European Comic Con

Evenimentul se desfășoară la Romexpo și va ține de vineri, 26 august până duminică, 28 august

În perioada 26-28 august are loc Comic Con 2022, eveniment dedicat pasionaților de gaming, seriale, benzi desenate, cosplay și tehnologie. La eveniment participă nume mari din industrie, cum ar fi Asus, Lenovo, Samsung, Huawei, dar și dezvoltatori și producători de jocuri precum Square Enix, CAPCOM sau Ubisoft.

Pe lângă expozanți, vei mai avea ocazia să ai contact cu diverși artiști grafici, dar și cu actori cunoscuți din seriale sau filme action / fantasy: Graham McTavish (The Witcher, Lucifer), Clive Standen (Vikings, Taken), Inbar Lavi (Lucifer, Prison Break) și alții. Desigur, vor fi și numeroase experiențe și activități de încercat sau de vizionat, după preferințe: sesiuni de gaming live, concursuri de cosplay, cabine foto tematice, discuții cu personalități și zonă de board games.

Câteva atracții de neratat sunt standul HBO Max (care va fi, evident, cu tematică din noul serial House of the Dragon), cel dedicat jocului Saints Row, sesiunile de autografe cu actorii sau cea mai mare degustare de ceaiuri japoneze din Europa, sprijinită de Ambasada Japoniei la București. Programul pe zile va fi următorul:

Vineri Sâmbătă Duminică
16:00 – 21:00 10:00 – 20:00 10:00 – 20:00

Biletele sunt disponibile online pe site-ul Comic Con sau la intrare, iar accesul cu animale de companie este interzis. Mai menționăm doar că pasionații de cosplay și nu numai care vor veni costumați la eveniment și vor avea drept accesorii săbii, cuțite sau alte obiecte ascuțite trebuie să și le țină, în mod obligatoriu, în teacă sau într-un înveliș protector.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button