Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

În ograda Huawei, porcii au devenit mai interesanți decât telefoanele

Nu cred că este plăcut să te afli în pielea celor de la Huawei în ultima perioadă. După ce au pornit din poziția unui brand mic, au ajuns să se lupte de la egal la egal cu mai marii industriei și și-au pus numele pe un piedestal alături de Apple și Samsung pentru o bună bucată de timp. După care măsurile luate de Administrația Trump au lovit compania chinezească puternic, astfel de la un pretendent la poziția de lider de piață a ajuns să urmarească alte industrii. Una dintre acestea este creșterea porcilor, iar gigantul chinez a decis că tehnologia sa poate servi și alte scopuri.

În urma măsurilor luate de Trump, s-a decis că Huawei reprezintă o amenințare pentru siguranța Statelor Unite ale Americii, iar influența acestei decizii s-a resimțit la scară mult mai largă. Asta a oprit planurile chinezilor de a instala sisteme 5G în toată lumea. Așadar, compania a trebuit să se uite în alte direcții. Și unde să te duci mai bine decât înspre creșterea porcilor, un alt domeniu în care China stă bine?

Huawei își va folosi tehnologia AI pentru a detecta bolile pe care animalele crescute în fermele sale le-ar putea avea sau chiar dezvolta. În plus, cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere facială, porcii vor putea fi deosebiți și le vor putea fi urmărite caracteristici precum comportamentul, dieta și nivelul de activitate.

Cât despre tehnologie și telefoane? Se pare că Huawei își va reduce puterea de producție de telefoane cu până la 60% în decursul acestui an, dar asta nu înseamnă că va dispărea de pe piață. Ba chiar dimpotrivă; compania încearcă să creeze un eco-sistem care să se bată cu cel al Apple, cu un sistem de operare propriu și accesorii de toate felurile care să servească nevoile clienților.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button