Gaming

In Killing Floor 2 iți va fi revocat dreptul de a juca, daca te porti urât online!

Cu totii am trecut prin asta. Intri intr-un joc online, esti relaxat, linistit, vrei sa pierzi cateva ore si sa te cufunzi intr-o lume paralela, cand dintr-o data apare un troll care iti strica tot Feng Shui-ul si isi bate joc de tine! Genul asta de comportament este putin scuzabil, dar din pacate obisnuit in ultimii ani, ajungandu-se pana la atacuri dure la persoana si la distrugerea unor comunitati. Un lucru pe care Killing Floor 2, din perspectiva producatorilor, Tripwire Interactive, doresc sa il preintampine, punand clar piciorul in prag in fata acestui tip de comportament.

Killing Floor are o comunitate extrem de mare, jocul crescand de la stadiul de MOD la joc ce a ajuns deja la a doua parte, lucru care se datoreaza in principal comunitatii mai sus amintite. Jocul este inca in topul Steam al celor mai jucate titluri, iar asta atrage de la sine si trolli. Elemente pe care Tripwire nu le tolereaza, mergand atat de departe incat revoca insusi dreptul de a juca, banand CD-Key-ul, nu userul din joc.

Totul se rezuma la hartuirea online si la comportamentul jucatorilor in timpul unui meci, si daca nu esti „educat”, risti sa-ti pierzi accesul la joc. Conform EULA (End User Licence Agreement) Tripwire isi rezerva dreptul de a-ti revoca CD-Key-ul, daca esti un „nemernic” online:

„Nu vom tolera comportamentul abuziv al utilizatorilor nostri, fie el in timpul unui joc, pe serverele noastre sau pe forumuri. Asta include, dar nu este limitat la, „griefing, rasism, bigotism, sexism sau orice alta forma de huliganism cibernetic”  Este declarat in EULA! „Daca esti cheater sau abuziv, iti vom revoca CD-Key-ul, te vom bana de pe serverele KF2 si iti vom informa parintii in legatura cu comportamentul tau! Licenta jocului va fi automat revocata, fara sa fi instiintat, iar dreptul tau de a juca titlul sau orice alt MOD KF2 impotriva altor jucator, precum si utilizarea jocului, vor fi declarate nule. Sfarsitul povestii!” 

Cu toate ca citatele par spuse „in gluma”, studioul vorbeste extrem de serios, asa ca, daca ai cumparat Killing Floor 2 si esti un badaran online, este foarte posibil sa pierzi dreptul de a juca acest titlu. Pentru ca in momentul in care cumperi jocul, automat semnezi si termenii de utilizare.

Articole asemanatoare

Back to top button