PC&Consoles

In Japonia sfarcurile sunt cenzurate in Witcher 3 Blood And Wine

Cand vine vorba de Japonia, multi stiu ca este vorba de tara de unde vin Ninja, Samuraiul, Manga, Anime, Hentai-ul cu tentacule si alte minunati. Totusi, Japonia este o tara extrem de conservatoare, majoritatea pornografiei de exemplu fiind cenzurata, astfel ultimul joc din seria Witcher, Witcher 3 Blood And Wine, care are cateva elemente mai erotice se pare ca este cenzurat.

Partea hilara intervine in momentul in care analizezi cum au cenzurat continutul, existand de exemplu o scena in care un pictor asterne pe panza o tanara domnita, care in jocul original era goala. Aici, este cam imbracata, doar ca portretul a ramas in mod surprinzator un nud, cel mai probabil urmand sa fie schimbat in cel mai scurt timp. Iar acesta este doar un exemplu, mai jos avem si unul video.

https://youtu.be/G5Cc71K_kAE

 

Este interesant felul in care Japonia impune aceasta cenzura jocurilor, de multe ori rezultatele, cel putin pentru noi, fiind de rasul curcilor. Chiar si asa, se pare ca PC Master Race-ul din Japonia este in siguranta, doar varianta de console fiind cenzurata masiv, Japonia catalogand inca o consola ca fiind o jucarie, astfel si decizia de a cenzura titlul pe aceasta varianta. Bine, nu este nici prima data cand se intampla asta si nici ultima.

[Censored Gaming]

 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button