MORE

In Fifa 16 se poate juca si cu… femei!

Seria de jocuri Fifa a fost pana in prezent dominata de masculi. Nu si daca EA are un cuvant de spus, pe care evident l-a spus, pentru ca nu se puteau abtine, si au adaugat si… 12 ligi feminine de fotbal in viitorul lor titlu Fifa 16. Asta inseamna ca in Fifa 16 se poate juca si cu femei. Si sinceri sa fim… nu prea ne pasa! Este ceva bagat in joc in plus, cu care probabil ne vom pierde doua ore, dupa care toata lumea va trece la metoda traditionala.

In principiu EA, in vasta lor inteligenta, s-au decis sa includa si echipe de sex feminin in joc. In practica ele exista, dar din pacate nu vei putea juca „una mica” cu doua cluburi de sex opuse, pentru ca jocul nu permite asta! Ce putin online. In offline, EA au fost mai generosi.

Cel mai probabil EA a implementat aceste 12 noi echipe feminine fie pentru a atrage un nou demografic, fie, cel mai probabil, pentru ca a existat un grup de doamne simpatice care au cerut sa fie reprezentate mai bine in industria jocurilor. Sau… sa previna situatia in care respectivul grup s-ar putea simti discriminat. Cine stie… Ce stim cu cretitudine este ca acum avem si varianta feminina in Fifa 16 pentru Franta, Statele Unite, Brazilia si Regatul Unit.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button