Știri ITRSS PaginaDeMediaSecuritateTECHTelefoane

In curand vei putea transfera bani prin intermediul WhatsApp

Nelu tea rugat Iulia sa idai si ei osuta dojda mi

WhatsApp a introdus o noua functie care le va permite utilizatorilor din toata lumea sa transfere bani. Disponibilitatea serviciului va fi insa treptata, iar prima tara care primeste acces este Brazilia. Anuntul a venit prin intermediul unei postari pe blogul companiei:

Suntem incantati sa anuntam ca incepand de astazi introducem platile digitale prin intermediul WhatsApp in Brazilia. Utilizatorii vor putea trimite bani prin transferuri securizate si vor putea plati la diverse business-uri locale fara sa paraseasca fereastra de chat.

Aceasta functie va ajuta cele 10 milioane de business-uri mici care insufletesc comunitatile din Brazilia. Deja a devenit o traditie sa comunici cu o companie prin intermediul mesageriei. De acum insa, vei putea sa faci si plati din WhatsApp. Platile mai simple pot ajuta aceste afaceri sa creasca, oferindu-le noi oportunitati. In plus, vrem sa facem transferul de bani catre persoanele dragi mai simplu si mai sigur.

Cum functioneaza transferul de bani prin WhatsApp?

EI bine, aici avem un raspuns simplu. Cred ca multi stiti de faptul ca WhatsApp este detinut de Facebook. Asta inseamna ca platile se vor efectua prin intermediul Facebook Pay. Noul mecanism de plati a fost lansat anul trecut si s-a dovedit destul de eficient si sigur incat sa merite atentia utilizatorilor.

Mai exista astfel de aplicatii, iar un exemplu este Apple Pay Cash prin care poti trimite bani prin SMS. Acum ramane insa o singura intrebare. Oare credeti ca este WhatsApp destul de sigur incat sa inlocuiasca cardul bancar sau serviciile precum Revolut?

Revolut

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button