GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

In curand, vei putea juca Crysis si Crysis Warhead in Co-op

Crysis este unul dintre cele mai indragite jocuri FPS lansate vreodata si arhi-cunoscut pentru capacitatea sa de a ingenunchia sisteme de gaming chiar si la 10 ani dupa lansarea oficiala. Astazi insa, va spun ca gamerii de pe PC vor putea juca intreaga campanie single-player in co-op multumita unui mod ce urmeaza sa apara in curand.

Modul co-op original a aparut initial in 2016 sub forma de concept. De atunci, echipa si-a schimbat abordarea, a inceput de la zero si a reusit sa creeze cel mai ambitios si complex mod de Crysis din punct de vedere tehnic.

Noua versiune din 2019 a acestui mod iti va permite sa joci campania single-player a Crysis, cat si a lui Crysis Warhead in co-op. Modul va inlocui Gamespy cu Steam. Asta inseamna ca va introduce suport pentru serverele principale ale Steam, asa ca nu va mai fi cazul de conectare la servere prin intermediul direct IP si va disparea si nevoia utilizarii unui VPN. Partea proasta este ca vei avea nevoie de versiunea de Steam a Crysis Warhead, astfel modul nu va functiona.

Crysis Co-op 2019 va oferi si noi features de gameplay. Spre exemplu, jucatorii vor putea sa isi invie camarazii cazuti in lupta cu ajutorul unui defibrilator. De asemenea, noi reguli sunt introduse, alaturi de un mod de compatibilitate. In plus, jucatorii vor putea alege ce personaj sa controleze de-a lungul campaniei.

Echipa inca asteapta aprobarea celor de la Crytek pentru a lansa modul pentru campania lui Warhead. Mai mult de atat, acestia doresc lansarea noii versiuni de Crysis co-op in luna Decembrie a acestui an. Acum, singura intrebare ramasa este: Can you run Crysis?!

DSOGaming

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button