PC&Consoles

În ciuda semnelor, Destiny nu va sosi pe Steam

Zilele trecute s-a petrecut un incident mai bizar. Pentru câteva ore aveați posibilitatea de a cumpăra pe Steam moneda virtuală folosită pentru micro-tranzacțiile din Destiny, un joc ce nici măcar nu există pe PC, da barem pe Steam.

Apariția aceasta bizară a fost îndepărtată de pe Steam după scurt timp, achizițiile de Silver fiind inversate. Totuși, cu anunțul că Battle.net își schimbă iar numele la Battle.net, această întâmplare a ridicat suspiciunea că Destiny, măcar al doilea, ar putea sosi și pe Steam.


Din păcate minunea n-a durat prea mult, Bungie confirmând că varianta de PC a jocului va avea exclusivitate pentru serviciul de distribuție al celor de la Blizzard. Apariția monedelor de mai sus pe Steam a fost o eroare, una destul de complicată, ce necesita încărcarea de grafică, realizarea de intrări în baza de date și apăsarea unui buton de publicare. Evident, la un moment Activision a considerat lansarea pe Steam a lui Destiny 2, probabil până când cei de la Blizzard au fost convinși să transforme Battle.net în altceva decât o casă pentru jocurile studioului.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button