GamingPC&ConsolesȘtiri IT

În acest weekend veți putea juca Rocket League gratuit

Posesorii de PC-uri și Xbox One vor avea o șansă de a juca Rocket League gratuit în acest weekend. Între joi, 5 iulie, și luni, 9 iulie, puteți descărca jocul de pe Steam sau Xbox One fără să plătiți un cent. Versiunea gratuită include toate modurile de joc, playlists, caracteristici și arene. Singura problemă este că proprietarii de Xbox One vor avea nevoie de un abonament Xbox Live Gold pentru a beneficia de promoție.

În plus, pentru a încuraja jucătorii să cumpere jocul, Rocket League și DLC-urile sale vor avea o reducere de preț de 50% pe Steam și Xbox One începând cu acest week-end până pe 9 iulie. Asta înseamnă că veți putea cumpăra jocul de bază cu doar 10 euro.

Rocket League este un joc online competitiv bazat pe echipă, care se rezumă practic la fotbal de sală cu mașini. Această descriere l-ar putea face să pară un joc ciudat de jucat, dar odată ce vă obișnuiți cu el, probabil că veți descoperi că este surprinzător de nuanțat și extrem de competitiv.

Anul trecut jocul a fost lansat și pe Nintendo Switch. Studioul dezvoltator Psyonix a anunțat la începutul acestui an că Rocket League a depășit pragul de peste 40 de milioane de jucători.

Promoția durează de joi, 5 iulie, ora 20, până luni, 9 iulie, ora 20 (ora României).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button