Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

In 2016 se va lansa SPYJINX!

/
/
/
img

JJ. Abrams a intrat oficial in lumea jocurilor video astazi si a anuntat ca va fi in parteneriat cu ChAIR Entertainment, totul pentru a crea SPYJIN. Acest joc va fi lansat, in prima etapa, pentru PC si smartphone, dar te poti inscrie deja pentru sesiunea beta.

Conform relatarilor din presa, SPYJINX este: „un joc video care combina genul strategic plin de actiune, unde poti crea si dezvolta o lume dinamica si care include elemente de RPG cand vine vorba de evolutia personajelor. Toate acestea vor avea loc in lumea palpitanta si terifianta a spionajului.”

Donald Mustard, directorul creativ de la ChAIR si JJ. Abrams  au vorbit putin despre joc intr-un anunt video, dat fiind faptul ca nu exista inca o prezentare oficiala. Renumitul producator de filme a mentionat ca a fost uimit de Infinity Blade, si a mai adaugat ca el si compania lui, Bad Robot, vor sa extinda aceasta forma de divertisment.

Abrams a mentionat ca SPYJIN trebuie neaparat incercat, din moment ce este foarte dificil sa il compari cu orice alt joc. In completare, Mustard afirma ca jocul trebuie incercat „de cat mai multe persoane, oriunde ar fi si pe orice PC ar juca”. Mai mult ca sigur acesta va fi lansat si pentru PlayStation 4 si Xbox one.

Cu totii suntem constienti de predilectia lui Abrams pentru o utilizare excesiva a fasciculelor de lumina in filme. Nu putem decat sa speram ca nu a abuzat de acest artificiu in noul SPYJINX. De asemenea, jocul poate avea destule puncte coumne cu productiile cinematografice. Abrams a fost adesea desemnat ca fiind noul Spielberg, insa nu ne-am dori sa abia aceeasi experienta ca el, cu jocurile video, avand in vedere ca toate jocurile sale au avut o reputatie nu tocmai buna.

[SPYJINX]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar