Tech&ITȘtiri

iMessage funcționează acum pe Windows 11!

Microsoft, unul dintre principalii lideri în domeniul tehnologiei, a realizat un progres semnificativ cu aplicația sa Phone Link pentru Windows 11, după cum a remarcat publicația The Verge. Această actualizare a adus suportul pentru iPhone, mărind astfel funcționalitatea acestei aplicații.

Cu aplicația Phone Link pentru Windows 11 și aplicația Link to Windows pentru iOS acum perfect integrate, utilizatorii de iPhone pot acum să se bucure de o gamă extinsă de funcții direct pe computerele lor cu Windows 11. Aceasta înseamnă că poți efectua și primi apeluri, trimite și primi mesaje text, și vizualiza notificările, toate fără a-ți atinge iPhone-ul. Da, ai citit corect: Windows 11 suportă acum iMessage!

imessage windows

Există, însă, câteva limitări destul de serioase. iMessage pe Windows 11 are anumite restricții, inclusiv lipsa suportului pentru conversațiile de grup, nu poți trimite poze și videoclipuri iar istoricul chat-ului nu este vizibil dincolo de sesiunea curentă. De asemenea, toate mesajele apar ca bule gri, deci nu poți face distincția între iMessages și SMS-uri pe PC-ul tău.

Pentru ca acest feature să funcționeze, iPhone-ul tău trebuie să fie conectat prin Bluetooth la PC. De asemenea, trebuie să ai un iPhone cu iOS 14 sau mai nou. Din păcate, aplicația care conectează dispozitivul tău Apple cu PC-ul care rulează Windows nu este disponibilă pe iPad sau Mac. Această soluție la lipsa de suport iMessage a Apple pe Windows 11 poate părea puțin nepotrivită, dar reprezintă un pas în direcția corectă. Pentru utilizatorii de iPhone și PC, actualizarea asta, deși nu este perfectă, este cu siguranță un progres. Așadar, apreciem acest pas spre o integrare mai eficientă în lumea noastră plină de dispozitive.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button