MORERSS PaginaDeMediaTech&IT

IMDB a lansat Freedive, propriul serviciu de streaming pentru filme și seriale

Piața serviciilor de streaming video pentru filme și seriale devine din ce în ce mai aglomerată, cea mai recentă adiție fiind Freedive. Acest nou serviciu este găzduit de către IMDB, binecunoscuta baza de date pentru filme, seriale și nu numai.

Spre deosebire de Netflix, Freedive nu necesită o taxă lunară, fiind folosite reclame pentru a genera venitul necesar pentru a genera venitul menit să achite costurile de operațiune și de licențiere. Pe lângă faptul că este gratuit, serviciul încearcă să se diferențieze de competiție și printr-o funcție numite X-Ray, ce vă permite mai cu ușurință să aflați cine a lucrat la crearea operei la care vă uitați, în cazul în care erați curioși. Creația celor de la IMDB are însă un mic dezavantaj în acest moment, nu este disponibil tocmai pentru toată lumea.

În starea sa actuală, Freedive poate fi accesat doar de pe teritoriul SUA, unde poate fi accesat fie de pe un PC, fie prin intermediul unui dispozitiv Fire TV, din moment ce este vorba de un site deținut de Amazon.

Nu sunt deocamdată detalii despre când va fi disponibil în restul lumii, sau ce măsuri vor fi luate pentru a împiedica posesorii de VPN-uri să îl acceseze din afara SUA.

[BGR]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button