MORE

Imagini noi din Half-Life 2 Episode 4

In timp ce unii se tot intreaba cand apare Half-Life 3 sau ce s-a intamplat cu Half-Life 2 Episode 3, altii inca se mai mira ca Valve  chiar lucra la un moment la Half-Life 2 Episode 4, in colaborare cu Arkane Studios. Jocul o fi fost el anulat, dar urmele sale continua sa fie zarite pe internet.

Site-ul Valvetime.net, cel care a dezvaluit primele imagini din Half-Life 2 Episode 4, are acum noi mostre din ceea ce ar fi putut sa devina un nou capitol din seria de FPS-uri creata de Valve.

Aceste imagini au fost obtinute din portofoliul unui artist care a lucrat atat la proiect, precum si la The Crossing, un alt FPS la care Valve si Arkane au colaborat, si acesta anulat cu ani in urma. Arkane a abandonat de mult ambele proiecte, din lipsa de fonduri si suport, ajungand in cele din urma sa lucreze cu Bethesda la jocuri precum Dishonored.

Half-Life 2 Episode 4 era menit sa aiba subtitlul Return to Ravenholm, un joc la care urma sa controlezi un personaj nou, altul decat Gordon Freeman, care explora Ravenholm. Nu tocmai aceeasi locatie din Half-Life 2, ci una expandata, extinsa, cu mai mult detaliu si mai multa poveste.

Valve Time a facut o analiza detaliata a noilor imagini, dand indicii despre ce am fi putut vedea in Episode 4.

[Valve Time]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button