Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Imagini noi cu iPhone 6!

/
/
/
/
image

O celebritate din Taiwan, Jimmy Lin, a postat recent poze cu iPhone 6! Este aceeasi persoana care a postat poze inainte de aparitia lui iPhone 5, imagini care atunci s-au dovedit reale!

In ultima imagine aparuta, vedem iPhone 6 alaturi de un iPhone 5: se observa clar dimensiunea mai mare a lui iPhone 6. Specificatiile lui iPhone 6 nu par extraordinare la prima vedere: va avea un procesor A8, 1GB RAM, senzor Touch ID si o camera de 8MPx cu stabilizator optic. Se mai zvoneste ca va fi disponibil in doua variante, una cu protectie „obisnuita” a ecranului si alta cu safir, si deja vad pe youtube zeci de clipuri cu indivizi care dau cu ciocanul in el. Sistemul de operare va fi, evident, iOS 8.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Iphone 8 o sa fie sabie laser, o sa-ti faca Apple pantaloni cu buzunar special in care sa bagi Iphonul, tot il lungesc ca o sa fie si bat pentru orbi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar