GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Imagini neoficiale cu noua interfata Steam

Cea mai recenta captura de ecran arata o varianta de interfata pentru Steam la care Valve lucra in luna ianuarie a acestui an.

Un redesign al popularului portal de gaming Steam e anuntat timid la fiecare cativa ani, cel mai adesea prin tweet-uri ocazionale de la angajati si informatii neoficiale care mai mult confirma existenta proiectului decat sa ofere date concrete. In ianuarie, Valve a organizat o intrunire pentru dezvoltatorii de jocuri, in timpul careia a tinut si o prezentare despre Steam, oferind aparent si cateva imagini cu noua varianta de interfata. Creatorul SteamDB Pavel Djundik a postat zilele acestea un slide pe Twitter, care se presupune ca provine din acea prezentare.

Ce avem nu este tocmai convingator, un colaj de imagini cu Rainbow Six Siege care inconjoara si cam ingropa anuntul unui update adus jocului. Este un design aglomerat si greu de parcurs, dar imaginea a fost de asemenea taiata, deci este posibil sa nu ofere intreg contextul noii interfete. Are o oarecare asemanare cu paginile de prezentare destinate editorilor si dezvoltatorilor pe care Valve le-a introdus in iunie, asa ca probabil compania a inceput deja sa integreze idei din redesign in build-uri mai curente de Steam.

Alt lucru notabil este ca noua varianta nu seamana aproape deloc cu imaginile care au fost descoperite in versiunea beta a clientului de Steam din 2017, ceea ce face greu de anticipat cum va arata designul final si mai ales de cat timp mai este nevoie pana sa fie facut public.

Valve dezvolta, de asemenea, primul sau joc dupa multi ani, Artifact. Cu acesta, compania sustine ca se afla in postura in care poate investi si se poate concentra din nou pe crearea de jocuri. „Artifact este primul din mai multe jocuri care vor veni de la noi”, a spus Gabe Newell, presedintele Valve.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button