PC&Consoles

Imagini din God of War 4

In urma cu cateva ore s-au ivit pe internet din ceva care pare sa fie un nou joc din seria God of War, cel despre care se specula ca ar fi in dezvoltare pentru PlayStation 4K.

Conform informatiilor asociate acestui leak, noul joc God of War va abandona Grecia Antica si se va muta in mitologia Nordica. Kratos va reveni, de aceasta data in Alfheim, tinutul zanelor, unde se afla Light Elves.

awxccTl

Kratos, acum cu o bara mult mai pronuntata, este un soi de prizonier, inarmat de aceasta data cu un topor care ii permite sa taie liane si sa faca poduri. Mediul inconjurator va reactiona la prezenta personajului, vegetatia eliberand spori in proximitatea sa.  Existenta unui trailer cu Gorgon si Hydra a mai fost mentionat. Alte detalii nu sunt disponibile in acest moment. Puteti vedea mai jos cateva din schitele jocului, prima din ele facand referinta directa la Kratos.

Sony inca nu a facut un anunt oficial referitor la existenta lui God of War 4.

Imaginile provin in parte de pe site-ul Nerdleaks.com, care in acest moment nu functioneaza, asa ca daca dorit sa le vedeti pe toate, va incurajez sa intrati pe forumul NeoGaf, folosind link-ul de mai jos.

[NeoGaf]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button