TECH

IKEA și bucătăria din 2025

Ikea este cel mai vizitat magazin din Romania. Multe din casele romanilor au inceput sa arate precum cataloagele producatorului suedez.

ikea 2

Cum va arata in opinia specialistilor Ikea o bucatarie in 2025? Adica peste 10 ani? Asa cum ne-a obisnuit, in primul rand confortabila si usor de utilizat, dar si dependenta de noile tehnologii.

Imaginati-va rafturile unui dulap de bucatarie cu placa de inductie incorporata care va mentine alimentele proaspete sau un sistem de proiectie si camere, situate in tavanul bucatariei, care va ajuta sa identificati produsele de care aveti nevoie. Categoric, un pariu care nu este departe de realitate.

Fără a fi noutate în sine, identificarea produselor de catre masa de gatit care propune rețete și oferă informații suplimentare, iti poate transforma viata in totalitate.

Urmariti video-ul de mai jos ca sa intelegeti detaliile.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button