Life StyleGamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

IKEA vinde mobilier de gaming realizat în colaborare cu Republic of Gamers

IKEA a devenit un nume arhi-cunoscut în comunitatea de gaming datorită mobilierului cu aspect modern și prețuri accesibile. Compania suedeză a observat asta și acum ceva timp a anunțat colaborarea cu Republic of Gamers, iar ieri am aflat care sunt roadele acestui parteneriat și când le vom putea vedea cu ochii noștri pe rafturile magazinelor.

Începutul lunii Octombrie va marca lansarea produselor din gama de gaming create de IKEA în parteneriat cu Republic of Gamers. Această colecție de produse va include de toate, de la scaune și birouri la accesorii și corpuri de stocare.

IKEA x Republic of Gamers Produse de Gaming

Ce produse IKEA x Republic of Gamers vom putea cumpăra?

Anumite produse din colecția de gaming sunt doar variante facelift ale unor modele deja comercializate de IKEA. Acestea au primit un nou design influențat de Republic of Gamers. Există însă și produse modificate masiv, cât și altele construite de la zero.

Printre produsele disponibile regăsim și variantele de gaming ale unor scaune celebre, alături de birouri cu mecanism de ajustare al înălțimii, suporturi pentru PC cu roți, sisteme pentru agățat cășți sau chiar covoare care-ti protejează podeaua de urmele lăsate de roțile scaunului.

Gama IKEA x Republic of Gamers va fi disponibilă la începutul lunii viitoare, iar dacă design-ul „de gaming” nu este pe gustul vostru, aveți noroc. Multe dintre produsele din această serie sunt disponibile și în variante de culoare mai neutre, precum alb sau negru.

IKEA x Republic of Gamers Produse de Gaming

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button