Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

IKEA face misto de Apple intr-un mare fel

/
/
/
/
image

Cifra de afaceri IKEA nu este comparabila cu cea a celor de la Apple, si nici macar nu discutam despre piete marginal tangentiale. Mai degraba paralele. Dar trebuie sa recunoastem ca Apple au un „fel” aparte de a prezenta un produs si a-l introduce pe piata, de parca este cea mai grozava inovatie de la apa curenta incoace.

Faptul ca IKEA face misto de Apple, nu este ceva atat de iesit din comun. Au mai fost parodii de acest fel, dar din ceea ce stim noi, in afara de Samsung, nu au existat companii mari care sa abordeze acest stil de promovare. Practic IKEA „au imprumutat” cateva dintre conceptele reclamelor produselor Apple si au introdus propiile produse, rezultatul fiind o reclama care ne aduce aminte de ceva ce am putea vedea pe Funny or Die sau Comedy Central. Si nu, nu ne-am documentat prea mult, clipul este pe un canal oficial IKEA. Este o reclama amuzanta care demonstreaza ca cei de la Apple ar cam trebui sa isi schimbe putin metoda de a-si prezenta produsele.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar