TECH

Ochelarii de realitate virtuală de la IKEA

Ochelarii de realitate virtuală de la IKEA. IKEA a lansat o campanie prin care incearca sa ne convinga de potențialul teraselor noastre. Cum funcționează?

Kitul IKEA include un catalog si o pereche de ochelari virtuali pentru a vedea cum ar putea arata terasa ta in viitor.

Se scaneaza un cod si se acceseaza o aplicatie cu ajutorul careia veti putea vizualiza terasa voastra de vis cu toate dimensiunile in 360 de grade.

Un decor extrem de real care te lasa sa privesti înapoi, sus și în jos. De asemenea, aplicația va ofera informatii detaliate cu privire la produse și prețuri.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. nuami mie mi se pare ca arata ca o cutie de carton?

Back to top button