MORE

Ignore No More o aplicatie pentru copii „ascultatori”

Este normal ca dupa o anumita varsta sa ignori apelurile primite de la parinti. Dar, daca nu ai atins acel punct al maturitatii, atunci nu iti poti permite sa faci acest lucru, mai ales ca acum a aparut o aplicatie ce obliga odraslele sa raspunda la apelurile parintilor. Numele aplicatiei este Ignore No More. Practic, aplicatia iti blocheaza telefonul complet, el ramanand asa, pana cand iti sun parintii inapoi!

Parintele trebuie sa isi creeze un cont si sa se asigure ca aplicatia este instalata pe telefonul copilului (aplicatia costa 2$). Pe urma, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe cateva butoane ca sa blochezi dispozitivul. Singura modalitate prin care copilul il poate debloca este de a apela anumite persoane de pe o lista predefinita de contacte, in cazul acesta, pe tine. Voila! Acum parintii pot vorbi cu obraznicaturile lor cand poftesc. Din fericire pentru detinatorii de telefoane Apple, aceasta aplicatie este disponibila deocamdata doar pe Android, asa ca profitati cat mai puteti. Poate ca Ignore No More nu este cea mai buna aplicatie pentru copii, dar pentru parinti acest lucru pare sa fie o mana cereasca. Gata cu strumful care nu raspunde la telefon pentru ca… este in bar, si nu la scoala.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. si din pacate aplicatia ca de obicei , nu este disponibila in play store.. verificati si voi !

  2. Se rezolva usor: suni pe unul din parinti si cand raspunde, inchizi si gata, ai telefonul deblocat

  3. Si oare copilul e atat de destept incat sa nu o dezinstaleze?

  4. Pun telefonul in modul avion sau intru in recovery dau un factory reset reistalez tot ce aveam bag parola telefonului si am rezolvat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button