PC&Consoles

IGN cumpără Humble Bundle

Primul Humble Bundle – Humble Indie Bundle – a fost lansat în 2010, iar creșterea companiei de atunci și până astăzi a fost de-a dreptul impresionantă, cu și mai multe bundles, oferte de la distribuitorii majori, un serviciu de abonament lunar, plus un magazin digital. Recent au anunțat o nouă schimbare, una de o alta natură, și anume că au fost achiziționați de IGN.

În anunțul făcut de Jeffrey Rosen, co-fondatorul Humble Bundle, acesta afirma:

Am ales IGN deoarece ei chiar înțeleg viziunea noastră, împărtășesc pasiunea noastră pentru jocuri, și cred în misiunea noastră de a promova conținut digital grozav în timp ce încurajăm actele de caritate. Nu mă pot gândi la un partener mai bun decât IGN să ajute Humble Bundle să-și continue misiunea.

Ce-i mai important pentru gameri, Humble Bundle își va continua activitatea în același mod ca până acum. John Graham, alt co-fondator, a declarat în acest sens:

Vă puteți aștepta ca lucrurile să fie ca până acum, dar mai bine. Humble Bundle-ul pe care publicul nostru îl cunoaște și îl adoră va continua să existe independent de IGN, cu echipa noastră extraordinară. IGN va sprijini Humble Bundle cu resurse sporite, permițându-ne să aducem comunității noastre cele mai bune pachete de jocuri, pachete de cărți și oferte de preț, în timp ce îngrijim Humble Monthly și noua noastră inițiativă de publicare și dăm mai mulți bani carității, mai repede decât oricând.

Vicepreședintele IGN, Mitch Galbraith, a declarat și el într-un interviu pentru Gamasutra:

Dacă nu-i stricat, nu-l repara. Ideea este să le furnizăm resursele de care au nevoie pentru a continua să facă ceea ce fac.

Aceasta este o abordare sănătoasă, și sperăm că lucrurile vor rămâne așa, deși este destul de neclar de ce ar mai avea nevoie Humble Bundle pentru a putea să-și atingă și singuri acest scop. Pe lângă succesul remarcabil de care au avut parte în ultimii șapte ani, au reușit să colecteze peste 100 milioane dolari în scopuri caritabile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button