Telefoane

iFixit baga surubelnita in Apple TV si dau de un heatsink cat casa

Anuntul consolei/set-top box/smart player si multe alte intrebuintari propuse de Apple pentru Apple TV a parut de bun augur, mai ales ca acest produs a fost pus la naftalina de catre producator de ceva vreme, iar reorientarea gadget-ului catre un market mai inclusiv pare sa fie directia cea buna.

Totusi, ce ascunde sub carcasa acest Apple TV? Ei bine cei de la iFixit au bagat surubelnita in una din unitati, iar rezultatul a fost un heatsink extrem de mare sub carapacea lui Apple TV, acesta fiind necesar pentru a tine la racoare procesorul Dual-Core A8 care vine cu fiecare unitate.

Cu toate ca pana acum Apple a abordat un anumit stil cand vine vorba de produsele lor, care sustine ca trebuie sa fir cat mai subtiri si elegante, Apple TV reuseste sa se incadreze la limita in acest trend stabilit de companie, fiind chiar cu o jumatate de inci mai inalt mai mare decat precedentul Apple TV, dar si cu 50% mai greu, teoretic fiind acolo, practic avand un aspect familiar, pentru care s-a sarcificat un pic la capitolul greutate si inaltime.

Totusi, heatsink-ul a fost folosit intr-o maniera isteata, conform celor de la iFixit acesta folosind si la transmiterea energiei pe placa de baza, Apple folosind inteligent aceasta componenta. Bine, practic nu inseamna automat usor de reparat, site-ul notand: „Aproape totul este lipit de placa de baza, asta insemnand ca orice inlocuire a unei componente se va face cu mare bataie de cap”. Cu toate astea, verdictul final al site-ului este unul cat se poate de surprinzator, iFixit oferind cutiei de la Apple un 8 din 10 cand vine vorba de repararea sistemului.                                                                

[iFixit]

 

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button