Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

IFA Berlin a fost momentul de glorie pentru televizoarele LG OLED HDR 4K

/
/
/

Cand spui LG automat te gandesti la misto-uri pe seama Apple(Bendgate) din perspectiva telefoanelor… deja curbate. Gigantul Sud Coreean este cel mai mare producator de display-uri de mari dimensiuni LG OLED, iar IFA Berlin 2016 este locatia ideala pentru ca firma coreeana sa isi arate muschii.

LG si-au pus in cap sa uimeasca publicul, drept urmare au realizat cel mai mare tunel de OLED-uri din lume, pe care vizitatorii IFA il pot admira in toata splendoarea sa de doar… 450 de milioane de pixeli. 

Compania a folosit nu mai putin de de 216 display-uri de 55 de inci curbate masurand 15m x 7.4m x 5m, fiind similar cu zidul celor de la Logitech, dar din punct de vedere al impactului vizual, rezultatul in cazul celor de la LG a fost uluitor. LG OLED IFA 2016

Publicatia noastra a fost invitata sa participe la acest spectacol vizual OLED HDR de la IFA si putem spume ca daca ai destul de multi bani si iti permiti sa faci asta la tine acasa, merita fiecare banut. Plus minus cateva galeti (a se citi roabe) de gold.

Stunning 4K OLED TV tunnel standul #LG la #IFA2016 by #ZonaIT …

Stunning 4K OLED TV tunnel la standul #LG la #IFA2016 by #ZonaIT in 360!!! #Insta360Nano

Posted by Zona on 3 Septembrie 2016

Pentru a demonstra capabilitatile OLED-urilor HDR 4K, LG a ales sa proiecteze Aurora Boreala pe aceste display-uri, secvente din spatiu sau de sub apa, in momentul in care paseai in tunel o noua lume se derula, independent de tine. Evident, cu simt fin de realism. Nu ca am incerca sa ii ridicam in slavi pe cei de la LG, dar tunelul de panouri curbate OLED HDR ne-a taiat respiratia.

HLG on LG OLED

LG a insistat pe tehnologia HLG (Hybrid Log Gamma) HDR. Continut digital encodat de catre BBC si transmis direct de catre reteaua de sateliti ASTRA catre OLED-urile in cauza. IFA OLED LG

La eveniment a fost prezentata si noua serie LG E6, display-uri care se pare ca ruleaza un firmware beta care demonstreaza exact avantajele tehnologiei HLG OLED. Din pacate, firmware-ul este inca in Beta, asa ca o sa vedem o implementare la nivel larg probabil undeva anul urmator. *evident, este o simpla speculatie.

Totusi, una dintre cele mai interesante prezente hardware de la acest eveniment, a fost o serie de prototipuri de OLED-uri, care erau capabile de framerate extrem de mare, in esenta fiind ideale pentru gaming, din gama HLG HDR. Asta inseamna ca discutam despre niste panouri de 100 de Hz, in 10 Biti in standard WCG, asta insemnand ca functioneaza atat standard EBU (European Broadcasting Union), streaming over IP si transmisiune DVB-T2. lg-oled-ifa-2016-3

Judecand dupa eticheta de informare, continutul care foloseste codarea HEVC de framerate mare pare sa fie foarte eficient in ceea ce priveste latimea de banda. 576p la 100 da cadre pe secunda, 1080p la 100 de cadre, 1440p la 100 de cadre si 2160p la 10 de cadre consumand 5Mb/s ,15Mb/s, 20Mb/s si 25Mb/s. LG a declarat isi va concentra atentia in continuare pe OLED, in locul LCD-urilor cu LED din cauza raspunsului aproape instantaneu al pixelilor.LG OLED IFA 2016

[LGNewsRoom]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar