RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

IFA 2020 va avea loc

Dar cu ceva limitări

Considerând cât de multe evenimente dedicate tehnologiei au fost anulate anul acesta, era de așteptat ca IFA 2020 să sufere aceeași soartă, dar săptămâna aceasta a venit un anunț surprinzător.

IFA 2020 va avea loc între 3 și 5 septembrie, nu ca un eveniment digital, nu ca ceva ce poate fi urmărit doar on-line, ci ca un eveniment fizic la care oameni se vor putea duce în persoană. Desigur, nu se vor putea duce de capul lor indiferent de consecințe. Vor fi câteva restricții.

În cadrul IFA 2020 vor avea acces doar cei care primesc invitații și nici așa nu vor fi toți la un loc. Evenimentul va găzdui patru mini-evenimente, ce vor avea o limită de cel mult 1000 de oameni pe zi. Se vor lua măsuri pentru a se asigura standarde igienice ridicate, consecințele de a nu face asta fiind destul de neplăcute. Câteva alte modificări vor avea loc la orânduiala diverselor componente și conferințe ale evenimentului.

Cei care nu vor fi invitați tot se vor avea câte ceva de făcut în mediul virtual.

Poate dacă IFA 2020 va trece cu bine, iar după el nu va urma un val de infecții, vom începe să vedem revenirea evenimentelor de acest gen. Vreau să subliniez însă că majoritatea acestui gen de conferință, în special cele dedicate jocurilor, erau și în cele mai bune condiții ocazii excelente pentru propagarea unei răceli, tradiționala „convection crud”, da barem a unui virus și mai contagios.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button