Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

IFA 2020 Berlin va avea loc, dar intr-un format cu totul diferit

IFA este cea mai mare conferinta dedicata electronicelor din afara Statelor Unite ale Americii. Din pacate, aceasta nu se va desfasura in conditii normale anul acesta in Berlin, din cauza epidemiei de coronavirus. Organizatorii au anuntat ca evenimentul fizic nu poate avea loc din cauza limitarilor impuse de statul german. Evenimentele cu peste 5.000 de participanti sunt interzise pentru a preveni raspandirea de COVID-19.

Organizatorii IFA ne anunta ca show-ul tot va avea loc, intr-un nou concept inovativ:

Ne-am asteptat la aceasta situatie creata de evolutia virusului si apreciem faptul ca avem o structura de baza care ne permit noua si partenerului nostru, Messe Berlin, sa facem planuri detaliate pentru IFA 2020.

Planificarile pentru conferinta sunt intr-un stadiu avansat, astfel IFA 2020 Berlin va permite companiilor sa prezinte cele mai noi tehnologii. De asemenea, producatorii si jurnalistii vor putea ramane in contact. Detaliile despre modul in care se va desfasura evenimentul nu au fost inca facute publice, dar le vom afla in curand.

IFA este departe de a fi primul eveniment tech anulat din cauza coronavirusului. Giganti precum Facebook si Google si-au anulat conferintele din urmatoarele luni. De asemenea, evenimentele gigant precum San Diego Comic-Con au fost amanate sau chiar anulate. Pe masura ce vom avansa spre vara, vom vedea cum evolueaza lucrurile si la noi, dar momentan sper ca vom avea macar evenimente la scara mai mica pentru inceput.

Articole asemanatoare

Back to top button