MORE

IFA 2015 – Acer Revo, un PC modular

Ideea de a avea un PC modular nu este tocmai una nouă, practic fiecare PC este modular, însă nu în același sens în care ceva ca Project Ara este modular, așa că Acer a decis să remedieze asta cu Revo.

Spre deosebire de un PC normal, ce este compus dintr-o placă de bază, într-o carcasă, pe care sunt puse alte componente, Revo este gândit mai mult ca un turn.

Modulul cel mai de bază al PC-ului Revo este reprezentat de un PC micuț, echipat cu un procesor Intel Pentium sau Celeron, cu 32 GB de spațiu de stocare intern. Apoi, peste acest modul pot fi adăugate alte unități ce adaugă spațiu de stocare suplimentar, o componentă audio mai avansată, un proiector, și chiar un încărcător portabil ce mai funcționează ca baterie.

Acestea se montează fără șuruburi, doar printr-o conexiune magnetică, și pot fi în momentul actual suprapuse numai câte cinci. De asemenea, nu există încă un modul pentru grafică mai bună, dar Acer speră Revo aibă parte de module mai diverse și mai avansate cu timpul.

SONY DSC
SONY DSC

Revo va fi disponibil din luna octombrie, modulul de bază având prețul de 200 de euro. Nu este teribil de avansat, dar măcar este mai aproape de a fi realitate decât Project Christine prezentat acum câțiva ani de Razer.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button