Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

IFA 2015 – Acer anunță monitoarele Predator

/
/
/
img

La IFA, Acer a dezvăluit două monitoare noi din seria Predator, dedicate entuziaștilor de jocuri, ambele fiind echipate cu tehnologii de ultimă oră și diagonale foarte mari.

Predator X35 este un monitor în format 21:9 Ultra Wide, ce beneficiază și de un design curbat, care ajută formarea unei perspective mai corecte atunci când sunt rulate jocuri pe rezoluția sa nativă de 2560×1080. Panoul său dispune atât de un modul G-Sync, eliminând efectul de distorsiune a imaginii între cadre, cât și de suport pentru o rată de împrospătare de până la 200Hz. Desigur, nu va avea sta din cutie, ar fi cam ridicol, iar amplificarea sa până la limită va veni cu ceva pierdere a culorii. Prețul său vă puteți imagina că nu este mic, aproximativ 1200 de dolari. Este genul de monitor dedicat celor care rulează plăci video Titan, probabil în SLI.

Acer a mai anunțat și Predator XB1, un monitor cu trei variante, ce diferă prin rezoluție și diagonală. Mai întâi sunt cele două de 27 de inch: XB271HK și XB271HU. XB271HK are ca rezoluție nativă 3840×2160, cunoscut mai bine ca 4K-ul contemporan, în timp ce XB271HU are o rezoluție mai modestă de 2560×1440. Ambele dispun de panouri IPS ce respectă 100% din spectrul sRGB, ceva ce suna absolut grozav până ai aflat cât de puțin din RGB reprezintă sRGB. Mai important, sunt echipate cu tehnologia Nvidia Ultra Low Motion Blur și sunt capabile să atingă 144Hz.

Monitorul de 28 de inch este o variație a lui XB271HK, are tot rezoluția de 4K, și dispune de un timp de răspuns de 1ms GTG.

Prețul monitoarelor Predator XB1 începe de la un mai modest 800 de dolari, și urcă de acolo. Toate vor fi disponibile spre sfârșitul anului

[PCPer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar