MORE

iDrive promite spatiu nelimitat de back-up in cloud pentru doar… 5 dolari!

Probabil că știți să păstrați copii de siguranță ale datelor din smartphone-ul dumneavoastră în cloud, dar un back-up total este o operatiune costisitoare într-o epocă în care telefoanele de 128GB sunt o realitate. Acest lucru nu ar trebui sa va mai dea batai de cap acum cu noua optiune iDrive, Backup Mobile Unlimited.

După cum sugerează și numele, serviciul de abonament vă permite să faceti un back-up al dispozitivelor Android, iOS și Windows Phone fără griji in legatura cu limitele de stocare. Oricine isi poate proteja cel puțin calendarele, contactele și continutul media (inclusiv fotografii de pe Facebook si Instagram); daca utilizati Android puteți păstra, de asemenea, jurnalele de apeluri, mesajele text și… aplicații întregi .

Copiile de rezervă sunt criptate, pentru a descuraja „bagaciosii”, cu mai multe versiuni ale fișierelor, în cazul în care aveți nevoie de a reveni la copiile anterioare. Puteți restaura chiar si backup-uri pe mai multe platforme, astfel încât să nu mai trebuiasca să vă faceți griji cu privire la pierderea informatilor valoroase atunci când comutați ecosistemele. Adevăratul avantaj, cu toate acestea, este prețul. Planul mobil nelimitat iDrive vă permite să faceti back-up pentru pana la cinci dispozitive, la pretul de 5 dolari pe an (!), un pret foarte bun in comparatie cu alte online storage-uri care costa mult mai mult.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button