MORE

Idle Civilization lansat pe Steam Early Access

Dezvoltatorul autohton de jocuri Very Simple Idea Studios anunta lansarea pe Steam Early Acces a jocului Idle Civilization.

Jocul, dezvoltat predominant de un singur individ, se va afla in starea de Early Acces pentru urmatoarele doua luni, timp in care va primi cateva retusuri, precum muzica mai buna si repararea diverselor bug-uri intalnite de jucatori. Dar in mare parte Idle Civilization este terminat si poate fi cumparat de pe Steam la pretul de 5 euro.

Actiunea din Idle Civilization este plasata in tinutul numit Communia, o planeta magica ce pare de parca s-ar intinde la nesfarsit. Misiunea voastra este cea de a lua controlul asupra unui grup mic de colonisti si sa dezvoltati de acolo propria civilizatie. Aveti posibilitatea de-a cladi treptat o asezare modesta intr-un veritabil imperiu, cercetand tehnologii noi, adunand resurse, construind edificii si gestionand totul pe cat de eficient cu putinta.

Conform spuselor producatorului, nu ar trebui sa va asteptati la Sid Meier’s Civilization, Idle Civilization facand parte mai mult din genul „idle”, insemnand ca nu are un gameplay mai relaxat ca jocul tipic de strategie si necesita mai putin efort pentru a fi jucat.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button