CommunityMORERSS PaginaDeMedia

iCEE.fest 2018, în linie dreaptă: două săptămâni până când giganții Internetului si tehnologiei vin la Bucuresti. Ultimele bilete se scumpesc mâine

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – va prezenta la Bucuresti având pe cele 7 scene speakeri de la companii precum Facebook, Google, The New York Times, Shazam, CNN sau Netflix cele mai noi tendințe în digital si tehnologie.

Anul acesta, organizatorii propun nu mai puțin de 9 linii principale de conținut – agenda completă e aici – si aproape 200 de reprezentanți ai unor mari companii care vor susține prezentări si workshopuri, la care se adaugă speakeri si traineri independenți, cunoscuți în întreaga lume.

Printre ei: Gerd Leonhard, autorul celebrei cărți “Technology vs. Humanity”, David Scheider, co-autor al comediei “The Death of Stalin”, futuristul Simon Gosling, Brian Wong, cel mai tânăr antreprenor din digital & tech care a primit finanțare si autor al cărții “The Cheat Code”sau Grant Sabatier – un milionar in bitcoin si promotor al metodelor alternative de economisire. Dar si mulți alții, listați aici.

Cele 9 linii de conținut, despre care puteți citi detalii aici, sunt:

Disruption by Tehnology – despre cum tehnologia schimbă modelele de business

VR/AR & Creativity – campanii virale spectaculoase si proiecte VR în experiență de cinema

Advertising & Marcom – cele mai noi tendințe în comunicarea comercială online

Digital Content & AdTechnology – provocările la care sunt supusi producătorii de conținut si cum pot isi pot monetiza traficul într-o industrie dominată de Google si Facebook

eCommerce & Retail – linie dedicată celor care vând online produse si servicii

Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies – o scenă separată dedicată lumii financiar-bancare si a noilor tehnologii din domeniu

eHealth & MedTech – transformările aduse de digital în medicină si relația cu pacienții, în parteneriat cu prestigiosul program Stanford Medicine X

Tech & Democracy – despre impactul tehnologiei în comunicarea publică si politică, în parteneriat cu Majoritas

Startups & Investments – o scenă dedicată antreprenorilor, fondurilor de investiții si startupurilor

Pe lângă partea “serioasă”, ca de obicei, iCEE.fest e presărat de momente de stand-up comedy susținute de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care e gazda festivalului, precum si de concerte susținute de Arme, The Mono Jacks sau Suie Paparude, care se vor desfăsura în “The Summer Playground” – zona de socializare si distracție a festivalului.

Interactive Central and Eastern Europe Festival se desfăsoară la Bucuresti peste exact două săptămâni, pe 14 si 15 iunie.

Lista biletelor disponibile este aici. Prețurile se vor majora vineri, 1 iunie. Pentru elevi si studenți accesul se poate obține gratuit, prin înscrierea la Bursele iCEE.fest, aici.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button