Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

IBM primește aprobarea necondiționată a UE pentru o tranzacție de 34 de miliarde de dolari

/
/
/
img

Mai țineți minte când IBM a decis să cumpere Red Hat pentru suma de 34 de miliarde de dolari? Dacă nu, atunci vă amintim astăzi, pentru că această achiziție abia acum a primit aprobare de la Uniunea Europeană. De ce a avut nevoie aproape 10 luni pentru ca o companie să primească dreptul de a cumpăra o altă companie? Fiindcă Red Hat nu este tocmai o companie de software mică, având foarte multe proiecte în derulare ce afectează foarte multe aspecte ale infrastructurii sistemelor de operare și programelor de tipul open source. A fost nevoie de ceva timp pentru ca implicațiile achiziției să fie luate în considerare.

Dar acum că asta s-a întâmplat, International Business Machines Corp a obținut aprobarea necondiționată a Uniunii Europene pentru achiziția companiei de software Red Hat, cotată la 34 de miliarde de dolari. IBM urmărește ca în urma acestei achiziții, cea mai mare de până acum, să-și extindă ofertele de software bazate pe abonament pentru a contracara vânzările slabe de software și cererea în scădere pentru serverele mainframe.

Comisia Europeană a afirmat într-o declarație, că în urma unei analize atente, a ajuns la concluzia că tranzacția nu va ridica probleme de concurență neloială.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar