MORE

IBM a cumparat Ustream

In ultima vreme se pare ca toata lumea vrea sa aiba propriul serviciu de streaming. Amazon cumpara Twitch, Facebook se transforma in Youtube, Google… continua sa faca lucruri cu Youtube, iar acum IBM cumpara Ustream.

Serviciul de streaming video va reprezenta de acum inainte divizia de Cloud Video Services a IBM, o componenta care va continua sa fie expandata si a carei rol este cel de-a oferi video la cerere si in direct, cu livrare consistenta la nivel global pentru industrii.

Ce exact inseamna asta nu este tocmai clar. Pana acum, Ustream era un serviciu dedicat in mare parte utilizatorului de rand, ceva ce nu prea se leaga de modelul de afacere din ultimele decenii pe care il are IBM, compania fiind axata doar pe segmentul Enterprise.

Ustream este folosit de foarte multi oameni ca o alternativa de streaming pentru Youtube. Mai este folosit si de entitati precum NASA pentru a oferi streaming video de la operatiunile sale si puteti gasi chiar un stream neintrerupt de la ISS, care va permite sa vedeti planeta noastra in toata splendoarea sa din statia spatiala internationala.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button