MORE

Iata specificatiile lui ZUK Z2

ZUK Z2 Pro a fost lansat luna trecuta, iar acum au aparut detalii despre modelul non-pro, adica ZUK Z2. Vicepresedintele Lenovo a postat o serie de imagini pe siteul Weibo, iar din aceste imagini putem observa o parte din designul telefonului.

zuk z2 1

Carcasa este de culoare neagra, cu sticla 2.5D in partea frontala, un buton home fizic, care probabil include si un cititor de amprente, iar in partea inferioara se poate observa o mufa USB Type C. In comparatie cu modelul Pro, acesta are camera principala asezata in partea superioara stanga, iar alaturi se poate observa un blit LED, in locul unui blit LED dual-tone, de semenea se obseva si lipsa unui focus pe laser. ZUK Z2 va avea un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 720p, un procesor Mediatek Helio P10, si 2GB/3GB RAM.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button