Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Iată cum arată telefoanele Google Pixel

/
/
/

Luna viitoare, cam pe 4 octombrie, Google are o conferință în cadrul căreia va dezvălui noile sale dispozitive, dintre care unele vor fi telefoanele din seria Pixel.

Primele imagini clare cu aceste dispozitive și-au făcut apariția pe internet. Acestea prezintă două telefoane care par să fie construite din metal pe jumătate, partea superioară fiind din sticlă.

google-pixel-2

Telefoanele ar trebui să fie făcute de HTC, fiind echipat cu chispet-ul Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4GB de memorie RAM și sistemul de operare Android Nougat 7.1. Ecranele celor două telefoane vor fi de 5 inch pentru Pixel și 5.5 pentru Pixel XL.

Prețurile pentru aceste telefoane vor începe de la aproximativ 650 de dolari/euro. Mai multe detalii vor fi disponibile cu ocazia anunțului și probabil înainte de asta, din moment ce securitatea informațiilor în industria tehnologiei este cam la fel de bună ca cea a bârfelor de la colț de stradă.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

13 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar