Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

i7-4790K – Primul procesor de la Intel cu frecventa de 4GHz!

/
/
/
/
image

Procesoare cu frecvente de 4GHz am mai vazut si cu alte ocazii. Procesoare cu frecvente de 4GHz de la Intel … nu prea. Noua serie de procesoare Haswell, nume de cod „Devil’s Canyon”, pare sa treaca de pragul de 3.x GHz pe care Intel ii afisa pana acum.

Haswell Core i7-4790K functioneaza la frecvente de 4GHz in modul normal si la 4.4GHz in modul Turbo, consumul de energie fiind totusi crescut fata de familia precedenta de procesoare, de la 84 W la 88 W. O veste rea aparent, asta daca nu luam in considerare faptul ca Intel a folosit o noua solutie termica sub „capota”, procesorul putand acum sa ruleze la frecevente mai mari fara sa se incinga ingrozitor.

Vestea buna este ca i7-4790K are acelasi pret cu Core i7-4770K care ruleaza la o freceventa de 3.5GHz, facand din acesta un must buy pentru pasionatii de overclock sau de procesoare extrem de rapide. Core i5-4690K este raspunsul celor de la Intel pentru cei care doresc un procesor de buget, acesta incadrandu-se in 242 de dolari, dar upgrade-ul nu este atat de mare comparativ cu predecesorul, freceventa standard si turbo fiind depasite cu doar 100Hz. Promitem un review detaliat de cum punem mana pe el.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar