GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

I.G.I. Origins este un prequel pentru clasicul Project I.G.I. si vine in 2021

Toadman Interactive a dezvaluit primele detalii alaturi de un trailer pentru I.G.I. Origins; un shooter stealth multi-format a carui actiune are loc in timpul Razboiului Rece. Jocul se afla in plin proces de dezvoltare pentru PC, Xbox One si PS4 si va fi lansat in anul 2021.

Antimatter Games, studio responsabil pentru titluri precum Rising Storm si Red Orchestra este dezvoltatorul jocului. Se pare ca I.G.I. Origins va avea loc in anii 1980, dar reprezentati diferit de realitate in joc, unde conflictele dintre spionii din timpul Razboiului Rece sunt subiectul principal al jocului.

I.G.I. Origins va avea acelasi gameplay care a creat un fan-base maricel pentru aceata serie, alaturi de elemente parca scoase din filmele cu James Bond: abordare stealth, gadgeturi si o structura narativa puternica. Jocul te pune in pielea fie a unui barbat, fie al unei femei, super spion in cadrul MI6. Va trebui sa iti salvezi reputatia de super agent secret si sa salvezi lumea intr-o goana incredibila prin toata lumea care va arata si se va simti fix ca in anii ’80.

Fiind un prequel pentru jocurile din 2000 si 2003 care au fost recunoscute pentru actiunea stealth, hartile deschise si dificultatea ridicata, noul joc le va permite fanilor sa exploreze originile unor personaje si organizatii care si-au facut aparitia in titlurile originale

Echipele Toadman si Antimatter au amintiri placute din jocurile originale, atunci cand acestea erau la moda. Suntem foarte incantati ca putem duce aceasta franciza la urmatorul nivel.

Robin Flodin, CEO al Toadman Interactive

Mai jos, avem chiar si cateva imagini din noul proiect, pe care cei de la Toadman Interactive au fost destul de draguti sa le impartaseasca cu publicul si pot spune ca daca jocul va fi cel putin la fel de bun ca celelalte doua din serie, grafica actuala si mecanicile mult mai avansate nu vor face decat sa-l ajute. Singura nedumerire pe care o am, este de ce nu apare direct pe noua generatie de console, daca tot urmeaza sa fie lansat in 2021?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button