MORE

I-am prins pe EMAG cu preturile „in vine”!

Retailerul local Emag este in plina Revolutie a Preturilor. Un fel de Black Friday romanesc daca doriti; adica se ofera preturi promotionale la o serie de produse. Nu este primul eveniment de acest gen pe care Emag il organizeaza si cel mai probabil nici ultimul. Totusi, de multe ori aceste reduceri in masa la produse sunt privite cu scepticism de catre public, si pe buna dreptate, existand „teorii ale conspiratiei” care sustin ca magazinele cresc preturile artificial cu cateva zile inainte de „fericitul eveniment”, doar pentru a vinde produsele… la aceleasi preturi de dinainte de a organiza soldul! Ei bine, daca este sa dam crezare indexarii Google, Emag a practicat un astfel de tratament preturilor lor cu ocazia actualei „Revolutii”!

In urma unor cautari pe Google pentru o eventuala achizitie a unui nou monitor, am ramas fixat pe anumite modele despre care m-am interesat serios pentru a vedea unde gasesc un pret mai bun. Astfel am descoperit cresterea artificiala! Cele doua monitoare pe care le-am indentificat apareau pe site ca fiind initial la un pret de 1249 lei, iar Google imi spunea ca pretul era initial… 999 RON, indexarea Google dand de gol practica despre care am pomenit mai inainte. Poftim asadar dovada! Si nu este vreun zvon, ci o confirmare traita pe propria mea piele! EMAGEMAG
EMAGEMAG

Adica cineva a fost prins cu preturile in vine, acel cineva fiind cel mai mare retailer online de pe piata locala! Unele „umflari” de preturi sunt chiar exagerate, ridicate in prealabil cu cateva sute bune de lei!

Nu credem sa fie vorba despre o eroare in sistemul celor de la Google, care taman inainte de sale-ul EMAG sa fi indexat din greseala preturile de peste trei ani… cand acestea vor fi mai mici. Ne asteptam la o explicatie de la EMAG  din care sa aflam daca preturile sunt afisate gresit de indexul Google sau daca „descoperirile” noastre se confirma.

Articole asemanatoare

Back to top button