AutoRSS PaginaDeMedia

Hyundai a creat o mașină electrică care îți poate face și mâncare

Hyundai Motor Co a prezentat noul model Ioniq 5 și a ales o abordare diferită. Noua mașină electrică a producătorului vrea să fie mai mult de atât, astfel poate furniza până la 3.6 kilowați; adică destulă energie cât să-ți alimentezi chiar și un mic fridiger și un cuptor cu microunde la care să-ți gătești mâncarea. Cine știe când pleci la camping și îți vine pofta de o pizza congelată?

Într-o serie de videouri promoționale postate pe YouTube, Hyundai a abordat fix scenariul acesta: un om a plecat în camping alături de Ioniq 5 și își face exercițiile pe banda de alergat, ascultă muzica preferată la boxe și își gătește un pui la cuptorul portabil. Toate acestea sunt posibile datorită energiei furnizate de bateria mașinii.

Hyundai încearcă să atragă public tânăr

Ultimii ani nu au fost atât de fericiți pentru Hyundai întrucât toată atenția s-a dus spre companiile care au început să producă vehicule electrice. Prin intermediul Ioniq 5, producătorul coreean speră că va fi recunoscut alături de nume precum Tesla, Volkswagen sau BMW.

Ne-am concentrat pe spațiul mai mare și pe activitățile zilnice și de outdoor pe care oamenii le fac alături de mașinile lor. Căutăm constant să introducem caracteristici benefice pentru utilizatori.
Heung Soo Kim, Senior VP & Head of EV Business, Hyundai

Hyundai Ioniq 5 este o mașină interesantă care promite o durată de viață a bateriei mare, iar un lucru care mi-a atras atenția a fost opțiunea de a instala contra-cost un panou solar pe toată suprafața superioară a mașinii care să îi ofere extra kilometri. Iar prețul pentru întreaga mașină pleacă de la aproximativ 46.000 de dolari, sau în moneda locală 52 de milioane de won.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button