PC

HyperX lansează tastaturile mecanice de gaming HyperX Alloy Elite și TKL HyperX Alloy FPS Pro

București, România – 21 august 2017 HyperX®, divizia gaming a Kingston® Technology Company, Inc, completează astăzi gama tastaturi de gaming dedicate profesioniștilor de esports din toată lumea prin lansarea tastaturii mecanice de pro gaming HyperX Alloy FPS și a tastaturii mecanice de gaming Alloy Elite.

HyperX oferă toate componentele necesare pentru cele mai bune condiții de gaming, iar noua tastatură HyperX Alloy dispune de switch-uri Cherry MX Mechanical, efecte de iluminare, funcționalitate 100% anti-ghosting, un cadru din aliaj de oțel pentru un feedback tactil și un nivel de performanță solicitat de gameri.

Ridicăm standardele în materie de pesonalizare și confort, cu lansarea noii tastaturi Alloy Eite cu switch-uri mecanice Cherry MX, suport pentru palmă detașabil și caracteristici de iluminat personalizate. De asemenea, Noua tastatură Alloy FPS Pro a fost creată de specialiștii HyperX special pentru fanii tastaturilor de tip TKL”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria. ”Asigurând conectarea imediată pentru gaming, opțiunile de personalizare ale tastaturii pot fi accesate fără asistența vreunui software, prin funcțiile tastaturii.”

Cu un design complet nou, tastatura mecanică de gaming Alloy Elite include iluminare din spate cu LED roșu HyperX, o bară de iluminare cu 18 LED-uri cu moduri de iluminare personalizate și 6 efecte de LED presetate. Alloy Elite dispune de un cadru din aliaj de oțel pentru durabilitate, taste media, o roată de volum, împreună cu taste cu acces rapid pentru luminozitate, efecte de iluminare și game mode. Alloy Elite include, de asemenea, un port USB 2.0, taste HyperX de culoarea titaniului, taste WASD cu textură și funcționalități complete N-Key rollover. Nu este necesar niciun software – Alloy Elite este plug-and-play și oferă suport detașabil pentru palme, pentru un confort sporit în timpul jocului.

Noua tastatură mecanică HyperX Alloy FPS Pro Gaming se adresează utilizatorilor care doresc o opțiune de tastatură ten keyless și oferă jucătorilor FPS posibilitatea să meargă mai departe în gaming, spre un nivel profesional, prin formatul care permite salvarea de spațiu pe birou, oferind loc pentru mișcările mouse-ului.

Tastaturile mecanice de gaming HyperX mi-au oferit dintotdeauna un adevărat avantaj competitiv. Calitatea și caracteristicile tastaturii îi dau echipei noastre consistența necesară pentru a juca la cel mai înalte standard de fiecare dată,” a declarat Gabriel “FalleN” Toledo, CSGO team leader, SK Gaming. ”Fiecare tastă apăsată pe tastaturile noastre mecanice de gaming HyperX produce cantitatea necesară de tensiune și eliberare. Tastaturile HyperX au un nivel superior de confort, stil și de comoditate care ne ajută să mergem spre un nivel superior în gaming.”

Caracteristici și specificații ale tastaturii HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming.

Switch: CHERRY MX

Tip: Mecanic

Iluminare din spate: O singură culoare, roșu

Efecte de iluminare: 6 moduri LED și 4 niveluri de iluminare

Tip de conexiune: USB 2.0 (2 USB connectors)

Port USB 2.0: Da

Polling rate: 1000Hz

Anti-ghosting: 100% anti-ghosting

Key Rollover: mod N-key

Media Control: Da

Game Mode: Da

Compatibilitate cu sisteme de operare: Windows® 10, 8.1, 8.7

Tip cablu: cablu atașat, împletit

Lungime cablu: 1.8m

Dimensiuni: 444.00mm x 226.8mm x 36.30mm

Greutate (tastatură și cablu): 1467g

Caracteristici și specificații ale tastaturii mecanice de gaming HyperX Alloy FPS Pro

Switch: CHERRY MX

Tip: Mecanic

Iluminare din spate: O singură culoare, Roșu

Efecte de iluminare: 6 moduri LED și 5 niveluri de iluminare

Tip de conexiune: USB 2.0 (1 conector USB)

Polling rate: 1000Hz

Anti-ghosting: 100% anti-ghosting

Key Rollover: mod N-key

Media control: Da

Game Mode: Da

Compatibilitate cu sisteme de operare: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Cablu: Detașabil împletit

Lungime: 1.8m

Dimensiuni: Lățime: 359.00mm x Grosime: 130.00mm x Înălțime: 34.50mm

Greutate (tastatură și cablu): 900g

Specificații Cherry MX Switch:

Valori tipice

Maro

Albastru

Roșu

Forțe de operare

45 cN

50cN

45 cN

Travel

4.0mm

4.0mm

4.0mm

Forța tactilă

55 cN

60 cN

N/A

Ciclu de viață

50M

50M

50M

Disponibilitate și suport

Tastatura mecanică de gaming Alloy Elite ((£119.99/€139.99) în versiunile de switch Cherry MX albastru, maro și roșu va fi disponibilă începând de azi, 21 august, prin intermediul rețelei de magazine partenere HyperX. Tastatura mecanică HyperX Alloy FPS Pro (£89.99/€99.99) este disponibilă în versiunea cu switch-uri roșii. Tastaturile HyperX includ o garanție de doi ani și suportul și serviciile pentru clienți oferite de HyperX. Tipurile de switch disponibile variază în funcție de țară.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close